Az Alba Regia Atlétikai Klub hivatalos oldala.
 

Pályázatok

Az Utánpótlás Akadémia Sportösztöndíj program (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) az ARAK által alapított ösztöndíj, melynek célja azon alap és középfokú oktatási intézményekben tanulói jogviszonnyal rendelkező, igazolt atléták támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt a MASZ egyéni országos bajnokságán érmet, aranyjelvényes minősítést szereztek, a nemzeti válogatott tagjai voltak, illetve korosztályos kontinentális bajnokságokra és világeseményekre kijutottak, vagy reális eséllyel kijuthatnak.

Az ösztöndíjprogram három elemből áll:


A. Tanulmányi ösztöndíj,
B. Lakhatási támogatás,
C. Utazási támogatás.

 

Az ARAK Utánpótlás Akadémia a 2021/22-es tanévre meghírdetett és elnyert sportösztöndíjakat a téli versenyidőszak és az iskolai félévet követően felülvizsgálja. A tanév második félévére, új pályázatok leadására is van lehetőség! A pályázati lehetőséggel továbbra is támogatni kívánjuk a 14 évesnél idősebb aranyjelvényes, bajnoki érmes, válogatott versenyzőink felkészülését. Az U18 és U20 korosztályú versenyzők, a mellékletben meghatározott eredmények teljesítése esetén jogosultak pályázni. A sportösztöndíjra továbbra is a 4,0-s tanulmányi eredménnyel rendelkező atlétáink pályázhatnak.

A 2021/22-es tanévre a pályázati lehetőség lezárult. 2022. februárjában, a tanulmányi és sporteredmények felülvizsgálatakor lesz lehetőség új pályázatok benyújtására.