Az Alba Regia Atlétikai Klub hivatalos oldala.
 

Tagdíj szabályzat változás

2018.04.23. 10:01

Tisztelt Szülők, Egyesületi Tagok!

Az ARAK Elnöksége április 12-én módosította az egyesület tagdíj szabályzatát. Ennek megfelelően 2018. június 1-től az alábbiak szerint változik a tagdíj:

>>> Tájékoztató levél <<<

>>> AZ ARAK MÓDOSÍTOTT TAGDÍJ SZABÁLYZATA <<<

Tisztelt szülők!


Négy éve - a Regionális Atlétikai Központ átadása óta – az ARAK és az egyesület keretein belül működő Utánpótlás Akadémia - olyan fejlődési pályán indult el, amelyre joggal lehetünk büszkék. Az eredményeinkre – hazai és nemzetközi eredményességünkre – versenyzői létszámunkra, szakembergárdánkra, versenyrendező tevékenységünkre, saját versenyeinkre és arra, hogy a felsorolt tevékenységi körökben nyújtott teljesítményünknek köszönhetően jelentősen megnőtt a presztízsünk a városban és a sportágunkban. Büszkék lehetnek a klub vezetői, szakemberei, a város vezetői és a támogatóink. De legjobban azok a sportolóink húzhatják ki magukat, akiknek a fejlődéséért vagyunk és dolgozunk, és akik élve a klub által nyújtott lehetőséggel megmutatták mire is képesek. Munkánkban partnereink és több száz fős közösségünknek nyújtanak biztos hátteret a szülők, akik azonosultak céljainkkal és támogatják gyermekeik sportolását. Köszönjük ezt az odaadó hozzáállást és megsüvegeljük az erőfeszítéseiket!

Sportegyesületünk működtetése során folyamatosan alkalmazkodnunk kell a környezetünkhöz. Egyensúlyt kell találnunk a kiadásaink és bevételeink között. Működőképességünk megőrzése érdekében minden elérhető forrást felkutatunk. Feladataink ellátása költségeit állami/szövetségi és önkormányzati támogatások segítségével, támogatói szerződések útján, valamint tagdíjakból fedezzük. Megbízható partnerként számítunk a szülők, az Önök megértésére, amikor a költségeink növekedésének ellensúlyozására - bevételeink növelése érdekében - a tagdíjakat megemeljük.

Elnökségünk 2018. április 12-én meghozott döntése értelmében 2018. június 1-től az ARAK sportolóinak tagdíjai az alábbiak szerint változnak:

•    15 évesek és fiatalabbak egységesen 6000,- Ft/fő/hónap
•    16 évesek és idősebbek egységesen 8000,- Ft/fő/ hónap

tagdíjat kötelesek fizetni.

Tagdíjfizetési szabályzatunkat módosítottuk, amely változatlanul rendelkezik az indokolt tagdíjfizetési kedvezmények lehetőségéről.

Előre is köszönjük megértésüket és kérjük azzal is segítsék céljaink elérését és támogassák tevékenységünket, hogy az szja 1% felajánlása során az ARAK-ot jelölik meg kedvezményezettként.

•    Adószámunk: 18481769-2-07


Székesfehérvár, 2018. április 12.


ARAK Elnöksége

>>> az ARAK módosított tagdíj szabályzata <<<