Győzelemmel jutott U12-es csapatunk az Országos Fesztiválra
 

Győzelemmel jutott U12-es csapatunk az Országos Fesztiválra

2024.06.04. 12:01

A június 1-én Veszprémben megrendezésre került Kölyökből Atléta Program Közép-Dunántúli Régiójának U10 és U12-es csapatversenyén arany, ezüst és bronzérmet is nyertek fiataljaink. Gratulálunk! Galéria>>>

Az Alba Regia Atlétikai Klub csapati mellett a házigazda VEDAC, az SVSE, a Pápai Atlétikai Club és a Viadukt SE csapatai versenyeztek. A váltófutások, ritmusszökdelések, dobások mellett a gyerekek mini cooper futásban is bizonyíthatták rátermettségüket, ahol plusz ellenfélként az esős időjárással is meg kellett küzdeniük.
Az összesen 24 csapatot felvonultató mezőnyben az U12-es korosztályban az ARAK fehér jelzőmezes csapata végzett az élen, az ARAK narancs jelzőmezes csapata a harmadik helyezést szerezte meg. A bordó jelzőmezes csapat az értékes hatodik helyen zárt.
Az U10-es korosztály győztese az SVSE csapata lett, az ARAK piros jelzőmezes csapata ezüstérmet szerzett. A kék jelzőmezes csapat nyolcadik helyen zárt.
AZ U12-ben győztes csapat kiharcolta az országos fesztiválon való indulás jogát, melyre június 15-én Székesfehérváron kerül majd sor.
A csapatok felkészítő edzői: Bellér-Leiner Viktória, Babos Rita, Darazsac Ágnes, Szabó Dániel és Salamon András.

fotó: Babos Rita