Az Alba Regia Atlétikai Klub hivatalos oldala.
 

Egészségügyi partnerek

Egészség Központ, MOBEK:

Az emberi szervezet egy finomra hangolt, csodálatos szerkezet. Minden működésbeli probléma befolyásolhatja az egész szerkezet összehangolt működését. Az egészség három alappillére a testi , szellemi és mentális egység. A három terület összehangolt működése létfontosságú. A testi fájdalom korlátoz bennünket a mozgásunkban, ez negatív kihatással lehet szellemi és mentális állapotunkra. A szellemi és mentális probléma pedig a testi fájdalmakat erősítheti fel.

A MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB (MOBEK) azzal a céllal alakult, hogy elsősorban a testi oldal elváltozásait ezzel a komplex látásmóddal igyekezzen megoldani, és a fájdalom nélkül, derűsebben távozó betegeink bizonyítják, hogy másodsorban egy kicsit lélekgyógyászok is leszünk.

Célunk, minden hozzánk forduló betegnek diagnózist, megoldást, kezelést nyújtani folyamatosan bővülő, esetenként egészen egyedi, modern szakmai megoldásokkal, technikai eszközökkel és nem utolsó sorban nyitott, örökösen kíváncsi látásmódunknak köszönhetően, folyamatosan csiszolódó szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal.

 

Diagnosztikai Központ, C MED:

Az egészség a legnagyobb kincs. Ha egészségügyi problémákkal küzdünk, fontos szempont, hogy várakozás nélkül, rövid időn belül a legjobb orvosi ellátást kapjuk. A Székesfehérváron található C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai orvosi központ célja, hogy széleskörű és magas szintű szakorvosi ellátásával a betegek egyéni igényeit előtérbe helyezve, magas ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtson.

A C MED kiemelt szakterületei a reumatológiai és mozgásszervi panaszok kezelése, a műtétek előtti és utáni rehabilitáció, a szív és érrendszeri megbetegedések gyógyítása és megelőzése, valamint a diagnosztika. További számos, folyamatosan bővülő szakrendelés támogatja a hozzánk forduló betegek gyógyulását. A hagyományos kezelések mellett nálunk olyan újszerű, egyedi terápiák és szolgáltatások is elérhetőek, mint a krioszauna, a képességfejlesztés vagy a McKenie torna. Modern, jól felszerelt, Fejér Megyében egyedülálló műszerezettséggel rendelkező központunkban, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakosrvosok várják a betegeket.